Handelsbetingelser

Grafisk Design v/Rikke Jensen | CVR: 38359959

Generelt

Disse betingelser er gældende ved handel på https://rikkejensen.dk

Virksomhedsinformation:

Juridisk navn: Grafisk Design v/Rikke Jensen

Grafisk Design v/Rikke Jensen ejes af Rikke Jensen
CVR: 38359959
Ørnevej 11, 2. th
2400 København NV
+45 26232158
post@rikkejensen.dk

Grafisk Design v/Rikke Jensen modtager betaling via bankoverførsel, Paypal samt Dankort, Visa, Visa Electron,
Mastercard og Maestro. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms.

Grafisk Design v/Rikke Jensen bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Leveringstid er 4-6 dage efter betalingen, forudsat varen er på lager og der ikke fremgår andet i produktbeskrivelsen. Prisen for fragt kan ses ved bestilling på  hjemmesiden.

Fragt sker via Postnord. Priser fra 11 kr. Fri fragt ved køb over 500kr.

Grafisk Design v/Rikke Jensen tager forbehold for udsolgte varer.

Fortrydelsesret

Grafisk Design v/Rikke Jensen yder 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Du har pligt til at returnere varen i samme stand og indpakning, som den er modtaget. Du er forpligtet til at gøre dette inden for 14 dage, efter du har meddelt os, at du returnerer varen. Du skal selv betale omkostningerne forbundet med returneringen af varen og sørge for at varen er pakket omhyggeligt. 

Du har ansvaret for varen, indtil Grafisk Design v/Rikke Jensen har modtaget den.

Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du sende den til

Grafisk Design v/Rikke Jensen
Ørnevej 11, 2. th
2400 København NV

Du bedes meddele os på e-mail (post@rikkejensen.dk), at du ønsker at bruge din fulde fortrydelsesret og udfylde vores fortrydelsesformular, som du finder her. Fortrydelsesformularen skal du printe ud, udfylde og sende med den vare, du returnerer. Du bedes også vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Vær opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig i forbindelse med købet, herunder eventuelle leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder) senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Du bedes udfylde Grafisk Design v/Rikke Jensens reklamationsformular, som du finder her, og sende den i en email til Grafisk Design v/Rikke Jensen (post@rikkejensen.dk).

I formularen skal du gøre opmærksom på fejl og mangler i produktets materiale, fabrikation ellerstand hurtigst muligt efter forsendelse, og senest inden for to år efter købet, iht. købeloven. Du kan som udgangspunkt få repareret eller ombyttet varen, få pengene retur eller afslag i prisen, hvis det skønnes, der er fejl i produktet og fejlen var til stede på købstidstidspunktet.

Har du som forbruger købt varer, har du i overensstemmelse med købelovens regler 24 måneders reklamationsret på alle varer.

Du har som køber ansvaret for passende håndtering af produktet efter modtagelse, og for varer med begrænset holdbarhed kan der kun klages inden for holdbarhedsperioden. Du har ansvaret for at bruge varen korrekt, og kan kun søge kompensation efter fejl og mangler i selve produktet, og ikke efter fejlagtig håndtering.

Hvis reklamationen accepteres, vil Grafisk Design v/Rikke Jensen dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Du skal vælge den billigste form for standardlevering, svarende til den leveringsform vi anvender. Du returnerer varen til:

Grafisk Design v/Rikke Jensen
Ørnevej 11, 2. th
2400 København NV
+45 26232158

Du har selv ansvaret for passende indpakning. Vær igen opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Hvis der aftales refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Personoplysninger

Når du indgår en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse og e-mail adresse. Personoplysningerne registreres hos Grafisk Design v/Rikke Jensen og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.