KIOSK!

Kiosker er der nok af i Nordvest! Med deres pakkeafhentning, spillehaller, Lyca og Lebara og lifesaving cola og chips!

Facaderne er gerne dækket af reklamer – især i den velkendte blå LycaMobil farve, som må levere store mængder af reklamematerialer til deres forhandlere! Se Prince kiosk på Vibevej – der er ikke mange ledige kvardratcentimetre!

Mine yndlings er dem, der også har spillehaller – ikke fordi jeg spiller (jeg har vist aldrig været inde i spilledelen). Men grafisk er der virkelig mange fine detaljer, som jeg har gengivet i illustrationerne; symboler, fotos, tegneseriestil, fodboldspillere. Et æstetisk virvar! Normalt tager jeg ikke de små detaljer med, men med kioskerne udgør de de her kaotiske indslag i gadebilledet, som jeg synes er ret fascinerende.

Her er er udvalg af 12 kiosker – der er mange flere derude, så der kommer nok en opfølgning! Hvis man som mig også er vilde med kiosker, så fås samlingen som en kalender for 2022.

Bemærk kiosken i Hillerødgade – som er prydet af et MEJERI skilt. Først var der et mejeri skilt, hvor halvdelen først faldt af – og nu er et nyt gammelt mejeriskilt dukket helt op! Hvad mon der gemmer sig under det?!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *