Nørrebro Station – Ebbes Tæpper tilbage

, ,

Nørrebro Station er under forandring! Der skal ske noget, for især bygningens ydre er virkelig blevet forsømt de seneste år, mens metro byggeriet har stået på.

Facadens fine bogstaver har være halvt skjult bag grønt metrohegn og først for nyligt blev uret sat i gang igen efter flere års stagnation på 10 i 12 – som på min illustration!

Hvad er mine ønsker til ‘Den nye Nørrebro Station’ – det har jeg talt med Nordvestbladet om Se artiklen her

Nørrebro Station

Ebbes Tæpper

Under højbanen lå Ebbes Tæpper og møbler. En stor butik med væg-til-væg tæpper og billigere møbler. Og en grønthandler og en shawarmabar. Lokalerne er nu ryddet og der er åbnet op under højbanens buer.

Ebbe er lukket ned – og kommer næppe tilbage. Men jeg frygter at kun store kædeforretninger har råd til at flytte ind i de nyindsatte lokaler, såsom Lagkagehuset eller Emmery’s – og det bliver ærlig talt en smule kedeligt!

Meningen er at butikker skal flytte ind til efteråret – men pt er det altså stadig byggeplads.

PH

I selve stationsbygningen hang i sin tid en elegant lysekrone a la PH – nu udskiftet med lysstofrør. Og det er super ærgerligt. Bygningen er funkis – og lysekronen passer perfekt ind! Den vil jeg gerne have tilbage!

Ring Caféen

Værtshuset som har holdt åbent på trods af afspærringer, byggeplads, evakuering og lukkede nabobutikker. Respekt! I kampens hede er A’et røget af – håber de kan finde et nyt! Lad os få A’et tilbage!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *